Urmatorul grup de formare in psihoterapia copilului la Timisoara in 3-4 martie 2018

Daca lucrezi cu copiii sau planuiesti sa faci acest lucru, stii deja ca ai nevoie de pregatire specializata in acest sens. Psihoterapia copilului si adolescentului este destul de diferita de psihoterapia adultului si in Romania exista foarte putine programe de formare in acest domeniu. Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa iti ofera ocazia de a urma un program de formare la standarde Europene, acreditat atat de Colegiul Psihologilor din Romania, cat si de Asociatia Europeana Interdisciplinara pentru Terapia Copiiilor si Tinerilor. Ca urmare, obtii atat avizul de libera practica, cat si certificare Europeana, care iti da posibilitatea sa lucrezi in tarile Uniunii Europene.

Programul de formare in psihoterapia copilului si adolescentului a fost conceput ca program de specializare, asa incat exista doua variante posibile. Daca esti deja psihoterapeut sub supervizare sau autonom, indiferent de orientarea terapeutica, programul de formare are durata de 2 ani si la absolvire obtii certificarea ca psihoterapeut autonom in psihoterapia copilului si adolescentului. Daca nu ai inca o formare in psihoterapie, dar esti absolvent de psihologie, medicina, asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie, teologie sau filosofie (ori student in ultimul an la una din facultatile mentionate), atunci programul de formare are durata totala de 5 ani, dupa primii 3 ani devenind psihoterapeut sub supervizare, iar dupa inca 2 ani psihoterapeut autonom.

Pentru a-ti rezerva locul la grupul de formare care incepe in 3-4 martie 2018 la Timisoara completeaza formularul de inscriere si trimite-l prin e-mail la dr.oana.maria.popescu@gmail.com Formularul de inscriere il poti descarca aici in format word sau in format pdf.

Coordonatorul grupului de formare care incepe la Timisoara in 3-4 martie 2018 este Oana Maria Popescu, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapie integrativa si psihoterapia copilului si adolescentului, presedintele fondator al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa.

Poti afla mai multe despre programul de formare in psihoterapia copilului si adolescentului accesand departamentul nostru specializat: click aici

Pentru informatii suplimentare si inscrieri:

dr.oana.maria.popescu@gmail.com

tel. 0730.591.771

Comments are closed