Taxa de participare

Costul unui modul de formare in psihoterapie integrativa este de 450 lei, tarif care va fi mentinut pe toata durata formarii, atat pentru modulele de formare, cat si pentru cele de dezvoltare personala si supervizare la grupele coordonate de dr. Oana Maria Popescu si psih. Loredana Ileana Viscu. Pentru grupele coordonate de dr. Silvia Georgiana Gane va rugam contactati organizatorul.

Pentru grupele de formare in psihoterapie integrativa coordonate de dr. Oana Maria Popescu taxa de participare se achita in cont:
SC PSIHO BLUE SRL
CUI 26052577
IBAN RO60BTRL03601202T60177XX
BANCA TRANSILVANIA TIMISOARA
Politica de anulare:
In situatia in care o persoana se retrage din programa de formare, taxele achitate pana in momentul retragerii din programa de formare nu se returneaza.
In situatia in care o persoana achita taxa de participare la un modul de formare si nu participa la acel modul taxa de participare nu se returneaza. Persoana in cauza poate recupera insa acel modul in cadrul unui alt grup de formare, cu amendamentul ca este posibil sa achite o taxa suplimentara de organizare.
Pentru grupele de formare in psihoterapie integrativa coordonate de prof. univ. Loredana Viscu si dr. Georgiana Gane va rugam contactati organizatorii in vederea modalitatii de achitare a taxei de participare.

 

 

%d bloggers like this: