Formare in psihoterapie integrativa la Timisoara din 27-28 octombrie 2018

Daca doresti sa iti rezervi locul la formarea in psihoterapie integrativa care incepe la Timisoara in 27-28 octombrie 2018 completeaza acum cererea de inscriere si trimite-o prin e-mail la dr.oana.maria.popescu@gmail.com. Cererea de inscriere o poti descarca aici- format word sau format pdf

Formarea in psihoterapie integrativa organizata de Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa (ACCPI) este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, Federatia Romana de Psihoterapie si Asociatia Europeana de Psihoterapie Integrativa, astfel incat la finalul perioadei de formare veti obtine avizul de libera practica, certificarea nationala, europeana si internationala. Ca urmare, in urma formarii in psihoterapie integrativa in cadrul ACCPI veti putea practica psihoterapia nu numai in Romania, ci pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Cine se poate inscrie? Pot deveni psihoterapeuti absolventii facultatilor de psihologie, medicina, psihopedagogie, asistenta sociala, teologie, filosofie; de asemenea se pot inscrie studentii in anul 3 de la facultatile mentionate. Nu ai nevoie de masterat pentru a deveni psihoterapeut.

Coordonatorul grupului care incepe la Timisoara in octombrie 2018 este Oana Maria Popescu, presedinte ACCPI, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapie integrativa si psihoterapia copilului si adolescentului.

Echipa de formatori ACCPI: Oana Maria Popescu, Silvia Georgiana Gane, Loredana Ileana Viscu, Joanna Hewitt Evans (UK), Tina Peraica (Croatia), MinodoraChelemen (psihoterapie pozitiva), Adriana Oachis (psihodrama), Gabriel Balaci (diagnostic psihanalitic), Cristian Delcea (psihoterapia familiei).

Locul desfasurarii: Timisoara, str. Coriolan Baran (fosta Giurgiu) nr. 22 (piata Nicolae Balcescu). Modulele de formare se organizeaza la sfarsit de saptamana (sambata si duminica, sau vineri dupa-amiaza, sambata si duminica). Costul unui modul de formare cu durata de 2 zile este 450 de lei.

Pentru informatii suplimentare despre formarea in psihoterapie integrativa poti accesa urmatorul link: departamentul de psihoterapie integrativa. 

Pentru inscriere si informatii suplimentare:

dr.oana.maria.popescu@gmail.com

tel. 0730.591.771

 

Comments are closed