Formarea in coaching

Programul de formare in coaching integrativ strategic al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa – ACCPI este acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI). In urma programului de formare in coaching integrativ strategic se obtine astfel certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica in coaching.

Formarea in coaching consta din 500 de ore de formare teoretica si aplicativa, 60 de ore de dezvoltare personala si 105 de ore de supervizare.

Dupa absolvirea a 500 de ore de formare teoretico-aplicativa si 60 de ore de dezvoltare personala se obtine certificarea in vederea obtinerii atestatului de libera practica ca si coach sub supervizare.

Care sunt competentele vizate in urma formarii in coaching integrativ strategic organizate de ACCPI?

  • folosirea gândirii integrative;
  • abilitarea pentru aptitudini profesionale;
  • folosirea de tehnici pentru optimizarea și prevenția unor probleme emoționale, cognitive și/sau relaționale, excluzându-le pe cele clasificate psihopatologic;
  • valorificarea resurselor clientului pentru depășirea dificultăților relaționale, afectiv-emoționale, cognitive, etc.
  • competențe specifice de evaluare și coaching pentru probleme emoționale, cognitive și/sau relaționale, excluzându-le pe cele clasificate psihopatologic.

Modulele de formare au durata de 20-30 de ore, fiind organizate in weekend.

Programa formarii de baza (teorie si aplicatii practice)

Programul de dezvoltare personala

Supervizarea in coaching

Nivele de certificare

Formatori

Cerinte pentru inscrierea in programul de formare:

Persoanele care doresc sa se inscrie in programul de formare in coaching integrativ strategic vor fi absolventi de psihologie, medicina sau specialitati apropiate, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de participare este de 450 lei/ modul de formare cu durata de 2 zile.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare:

dr.oana.maria.popescu@gmail.com

%d bloggers like this: