De ce sa alegeti ACCPI?

Programele de formare in psihoterapie desfasurate de ACCPI sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania(COPSI/CPR) si asociatiile europene de psihoterapie in domeniul respectiv (psihoterapie integrativa, psihoterapia integrativa a copilului si adolescentului, etc)

Avantajele formarii profesionale in cadrul ACCPI:

 1. Obtinetiavizul de libera practica in psihoterapiein Romania (avizul de libera practica este eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania in baza certificatului emis de ACCPI).
 2. Obtineticertificarea europeana ca psihoterapeut, in baza careia va puteti inregistra ca psihoterapeut in orice tara din Uniunea Europeana. Certificatul European de Psihoterapie se obtine din partea Asociatiei Europene de Psihoterapie (EAP), la care sunt afiliate asociatiile europene de profil, a caror membra este si ACCPI (Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa).
 3. Veti avea ocazia sa lucrati cu formatori din mai multe tari, printre care Maria Gilbert (Marea Britanie, fondator al Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa), Joanna Hewitt Evans (Marea Britanie), Tina Peraica (Croatia), Paola Felici (Italia, specialist in analiza transgenerationala), Richard Page (SUA, specialist in psihoterapia de grup).
 4. Veti lucra cu oechipa prestigioasa de formatori romani:Oana Maria Popescu(psihoterapeut principal si supervizor in psihoterapie integrativa), Loredana Ileana Viscu(psihoterapeut principal si supervizor in psihoterapie integrativa), Silvia Georgiana Gane(psihoterapeut principal si supervizor in psihoterapie integrativa), Daniela Hiera (psiholog principal si supervizor in psihologie clinica),  Adriana Oachis (psihoterapeut principal si supervizor in psihodrama),  Minodora Chelemen (psihoterapeut specialist si supervizor in psihoterapie pozitiva), Cristian Delcea (psihoterapeut specialist si supervizor in psihoterapia familiei), Gabriel Balaci (psiholog clinician specialist).
 5. Aveti ocazia de a lucra direct cu creatorii modelulul integrativ strategic in psihoterapie.
 6. La fiecare modul de curs veti primimaterialele de studiu in format electronic si in format tiparit.
 7. Cursantii nostrii au ocazia de a publica articole inRevista de Psihoterapie Integrativa, dedicata psihoterapeutilor in formare si supervizare, precum si psihoterapeutilor autonomi, astfel incat sa poata demara activitatile de publicare.
 8. Absolventii nostrii au ocazia de a publica articole in limba engleza inJournal of Integrative Research, Counselling and Psychotherapy, astfel incat sa se faca cunoscuti in mediul profesional international.
 9. Cursantii nostrii au ocazia de a participa lunar lamese rotunde organizate sub titlul “Dialoguri filosofice in psihoterapie”, in cadrul carora isi pot prezenta ideile si proiectele proprii privitoare la psihoterapie in general.
 10.  In etapa de psihoterapeut sub supervizare asociatia va pune la dispozitie, la tarife modice,spatiu pentru desfasurarea activitatii de psihoterapie.
 11. ACCPI promoveaza toti psihoterapeutii formati in cadrul asociatiei noastre, in vederea sustinerii acestora pentru a-si putea demara activitatea de psihoterapeuti.
 12. ACCPI arepropriile manuale de formare in psihoterapie.
 13. Veti avea ocazia de a participa, latarife reduse, la conferinte si alte manifestari stiintifice organizate de ACCPI.
 14. Membrii ACCPI au acces gratuit labiblioteca electronicaa asociatiei.

 

 

%d bloggers like this: