Cotizatii

Cine se poate inscrie?

Calitatea de membru ACCPI este obligatorie pentru persoanele aflate in formare in cadrul ACCPI. Aceasta conditie este stipulata de catre Colegiul Psihologilor din Romania in vederea obtinerii avizului de libera practica (persoanele care practica psihoterapia trebuie sa fie membre ale unei asociatii profesionale de profil). Persoanele aflate in formare in cadrul ACCPI si psihoterapeutii membrii ACCPI sunt membrii cu drepturi depline (au drept de vot si pot fi alesi in organele de conducere).

Calitatea de membru ACCPI poate fi dobandita si de psihoterapeuti, consilieri, psihiatri, psihologi, asistenti sociali, studenti la psihologie, medicina, asistenta sociala si alte domenii inrudite, care doresc sa devina membrii asociati sau corespondenti ACCPI. Membrii asociati si membrii corespondenti nu au drept de vot si nu pot fi alesi in organele de conducere ale asociatiei.

Taxa de membru

Cotizatia anuala: 200 RON (in perioada 2011-2016 cotizatia anuala a fost 150 RON)

Taxa de inscriere in asociatie: 30 RON (se achita o singura data, la inscrierea in asociatie).

Taxa redusa (pensionari si studenti): 100 RON (se aplica numai membrilor asociati si corespondenti)!

Cotizatia anuala si taxa de inscriere in asociatie se achita in contul ACCPI: pentru numarul de cont va rugam sa va adresati la

Andra Rampu, e-mail: andra_rampu@yahoo.ro 

Pentru fiecare an cotizatia se achita pana la finalul anului in curs (31 decembrie). Dupa depasirea cu 6 luni a datei limita de achitare a cotizatiei pentru anul respectiv se aplica penalizari 50%. Va rugam ca in momentul achitarii cu penalizari sa specificati care este cuantumul penalizarii achitate.

La achitarea cotizatiei va rugam sa specificati:

NUME,PRENUME, COTIZATIE PE ANUL…., PENALIZARI PE ANUL… (daca este cazul), TAXA DE INSCRIERE IN ASOCIATIE (daca este cazul)

Cerere de adeziune ACCPI

%d bloggers like this: