Coaching acreditat de Colegiul Psihologilor la Timisoara in martie

Urmatorul grup de formare in coaching integrativ strategic  la Timisoara incepand cu 3-4 martie 2018

Daca vrei sa devii coach acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Europeana de Coaching ai gasit programul de formare potrivit pentru tine. Programul de formare in coaching organizat de Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie integrativa este unic in Romania, fiind singura formare profesionala in coaching acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania. In programul de formare se pot inscrie absolventi si studenti in ultimul an la psihologie, dar si persoane care au absolvit studii superioare de alt profil, la finalul cursului putand obtine certificarea europeana in coaching. Programul de formare in coaching integrativ strategic are durata totala de 4 ani, dupa primii 2 ani obtinand primul aviz de libera practica- coach sub supervizare.

Pentru a-ti rezerva locul la grupul de formare care incepe in 3-4 martie 2018 la Timisoara completeaza formularul de inscriere si trimite-l prin e-mail la dr.oana.maria.popescu@gmail.com Formularul de inscriere il poti descarca aici in format word sau in format pdf.

Formarea in coaching integrativ strategic va pregateste pentru a lucra in coaching individual si organizational, integrand aspecte din analiza tranzactionala, psihodinamica, teoria cognitiv-comportamentala, domeniul familial si social, teoria existentiala, cuprinzand tehnici psihodramatice, tehnici de grup, cultura si climatul organizational, viata inconstienta a organizatiilor, abilitati de leadership, psihologia organizatiilor mari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed