Cotizatii

Cine se poate inscrie?

Calitatea de membru ACCPI este obligatorie pentru persoanele aflate in formare in cadrul Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa. Aceasta conditie este stipulata de catre Colegiul Psihologilor din Romania in vederea obtinerii avizului de libera practica (persoanele care practica psihoterapia trebuie sa fie membre ale unei asociatii profesionale de profil). Persoanele aflate in formare in cadrul ACCPI si psihoterapeutii membrii ACCPI sunt membrii cu drepturi depline (au drept de vot si pot fi alesi in organele de conducere).

Calitatea de membru ACCPI poate fi dobandita si de psihoterapeuti, consilieri, psihiatri, psihologi, asistenti sociali, studenti la psihologie, medicina, asistenta sociala si alte domenii inrudite, care doresc sa devina membrii asociati sau corespondenti ACCPI. Membrii asociati si membrii corespondenti nu au drept de vot si nu pot fi alesi in organele de conducere ale asociatiei.

Taxa de membru

Cotizatia anuala: 250 LEI (in perioada 2011-2016 cotizatia anuala a fost 150 LEI)

Taxa de inscriere in asociatie: 30 LEI (se achita o singura data, la inscrierea in asociatie).

Cotizatia anuala si taxa de inscriere in asociatie se achita in contul ACCPI:

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa
CIF 28331551
Cont:  RO65 BRDE 360S V244 0752 3600
BRD Timisoara

Pentru fiecare an cotizatia se achita pana la finalul anului in curs (30 noiembrie). Dupa depasirea cu 6 luni a datei limita de achitare a cotizatiei pentru anul respectiv se aplica penalizari 50%. Va rugam ca in momentul achitarii cu penalizari sa specificati care este cuantumul penalizarii achitate.

La achitarea cotizatiei va rugam sa specificati:

NUME,PRENUME, COTIZATIE PE ANUL…., PENALIZARI PE ANUL… (daca este cazul), TAXA DE INSCRIERE IN ASOCIATIE (daca este cazul)

Puteti verifica situatia cotizatiilor in tabelul cotizatiilor anuale. 

Cerere de adeziune ACCPI

%d bloggers like this: